Stichting Pruijck geeft haar op mijn hoofd...
... dankzij de gulle donaties

Doneren

Stichting Pruijck is een stichting zonder winstoogmerk. Wij krijgen geen subsidies en zijn 100% afhankelijk van donaties. Dankzij diegene die ons een warm hart toedragen kunnen wij ons werk al ruim 5 jaar doen en dit willen wij graag nog lang voortzetten. Help jij ook mee?

Gift

Het kan interessant zijn om geld te schenken, dit is aftrekbaar van de belasting. Wij hebben een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. De Stichting voldoet daarmee aan de eisen die door de Belastingdienst worden gesteld. Lees hier meer over wat een ANBI status inhoud: Belastingdienst ANBI

Ook kan je overwegen om Stichting Pruijck op te nemen in een eventuele nalatenschap.

Zakelijk

Wil jij samen met jouw bedrijf ons voor een langere periode (minimaal 2 jaar) steunen?

Wij zijn op zoek naar partners waarmee wij het voortbestaan van onze Stichting kunnen waarborgen. Graag komen wij in gesprek wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mail naar info@pruijck.nl dan nemen wij contact op.

Doneer een pruik!

Heb je een pruik niet langer nodig en spreekt je het idee aan dat je hem geeft aan een goed doel zodat je iemand anders hier een stukje blijer mee kan maken? Doneer hem dan aan Stichting Pruijck, Je kan een afspraak maken om dit te doen of als je te ver weg woont kan je hem ook opsturen, stuur dan een mail naar info@pruijck.nl dan vertellen we je hoe dat kan. 

Om hem goed door te kunnen geven ontvangen we de pruiken gewassen en in een goede conditie, dank alvast!

Doneer geld

Wil jij ons financieel steunen dan kan je via dit formulier direct doneren.

Bedrag